Cautare

4391 de rezultate pentru "accident in bihor 29 09 2010" (3.87 secunde)
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au raportat, in fiecare luna, nereguli si amenzi la producatorii din panificatie, in special neinregistrari in contabilitate, adica nefiscalizarea intregii productii.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au verificat, luna trecuta, 515 agenti economici, dintre care au sanctionat 412. Totalul sumelor constatate ca venituri la bugetul de stat au fost in valoare de 719.000 de lei noi (circa 7,2 miliarde de lei vechi).
La invitatia reprezentantilor UDMR Bihor, ieri, a vizitat orasul nostru Jakab Istvan, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice Bihor, cel care se ocupa direct cu integrarea in UE din partea ministerului, in special cu programul stabilit pentru perioada 2007 - 2013.
Comisarii Garzii Financiare Bihor, membrii Sindicatului National al Finantelor Publice, au intrat in greva generala pe termen nelimitat, incepand de ieri de la ora 8:00. Revendicarile sindicalistilor sunt protectia comisarilor GF in activitatea specifica desfasurata de prevenire si combatere a evaziunii fiscale;
Din sapte agenti economici verificati in Bihor, sase au fost amendati. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control tematic cu caracter pre- ventiv, care a urmarit respectarea prevederilor legale din do- meniul protectiei consumatorilor la spalatoriile si curatatoriile chimice si ecologice.
Cu alte cuvinte, Primaria nu poate limita, pana la ora 23:00, difuzarea muzicii in aceste cluburi sau restaurante.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor au organizat, ieri, o conferinta de presa in care sefii directiilor si ai doua administratii financiare teritoriale au prezentat realizarile pe anul 2006, care au adus la bugetul consolidat al statului venituri mai mari cu circa 30% decat veniturile realizate in 2005.
Norme europene pentru saloanele de frumusete Intrucat exista o preocupare din ce in ce mai mare a statelor-membre UE si chiar a Parlamentului European pentru serviciile de cosmetica, coafura, masaj, tatuaj, din cauza riscurilor, mai mari sau mai mici, pe care le genereaza aceasta categorie de activitati, Federatia Patronilor Bihor a organiza, ieri, o masa rotunda cu firmele de profil din Oradea.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
TVA ar putea fi achitata in vama, din 15 aprilie, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de OUG.
Conducerea RAPAS Oradea a luat decizia, la solicitarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor care a trimis adresa nr.
Proprietarii de animale din Bihor au fost foarte constiinciosi, marea lor majoritate depunand la Directia pentru Agricultura sau la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura cererile pentru obtinerea subventiilor.
Mai precis, in cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, care fiinteaza in cadrul Biroului Vamal Oradea. Vasile Farc, reprezentatul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a declarat ca transferul competentelor se va face in trei etape:
De mai bine de o saptamana, pe piata bihoreana au inceput sa patrunda carcase de porc provenite de la fermele grupului american Smithfield care fiinteaza in judetul Timis, ferme in care pesta porcina a facut ravagii.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput ample verificari la benzinariile bihorene, potrivit unei tematici trasate de conducerea GF Centrala. Cele mai multe probleme au fost descoperite, in ultima saptamana, la benzinariile private care nu apartin marilor companii de profil si care se zbat sa ramana pe piata.
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
In baza Ordinului Ministrului Economiei si Finantelor nr.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au inceput, de luna trecuta, o ampla actiune de control la societatile care se ocupa cu producerea, comercializarea si utilizarea materialelor de constructii. ... Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca se intreprind verificari permanente.
google-analytics.com